Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Αδίστακτοι νταβατζήδες

Όταν χιλιάδες ανθρώπων που διαμαρτύρονται κατά της κυβερνητικής πολιτικής (και όχι μόνο) φτάνουν σε σημείο να οργανώνουν σχέδιο περικύκλωσης της Βουλής για να εμποδιστεί η ψήφιση νόμου τότε η Δημοκρατία ΣΑΣ έχει πρόβλημα!

Όταν η Βουλή συνεδριάζει και ψηφίζει νόμο ενώ ακριβώς απέξω στους δρόμους γίνεται πόλεμος μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας τότε το συγκεκριμένο σώμα των 300 βουλευτών χάνει κάθε νομιμοποίηση και δρα πλέον δικτατορικά!

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός μετά τα χθεσινά. Ενώ γινόντουσαν τα τέρατα κι ενώ στο μετρό συντάγματος βρίσκονταν τραυματίες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων! Σαν να μας λένε κάνουμε ότι γουστάρουμε, δεν υπολογίζουμε τίποτα. Ξεπουλάμε τα πάντα κι αν τολμήσετε να αντισταθείτε σας τσακίζουμε! Είμαστε οι νταβατζήδες σας και θα κάνουμε ότι γουστάρουμε!

Δεν χρειάζεται να πω άλλα, όσοι βρέθηκαν κάτω είδαν, όσοι δεν βρέθηκαν θα τα δουν στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο ιντερνετ.

ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ όσοι κι αν το ψηφίσετε!

Στις 6 θα είμαστε πάλι εκεί!
Φέρτε και τα τανκς, εμείς δεν φεύγουμε!


Υ.Γ. Ο Λουράντος, πρόεδρος των φαρμακοποιών, σε ραδιόφωνο σήμερα διάβασε την ημερομηνία λήξης του δακρυγόνου (CS) που είχε στα χέρια του από χθες, ήταν το 1997!

Υ.Γ. 2 Η Μυρσίνη Λοΐζου είπε με κομψό τρόπο αι σιχτίρ στον πράσινο ήλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: