Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Είναι ώρα για κουκουρούκου;

Ενώ λοιπόν χιλιάδες κόσμου κατεβαίνει στο Σύνταγμα καθημερινά και χιλιάδες κόσμου παρακολουθεί την λαϊκή συνέλευση κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν το μέγεθος αλλά και το μεγαλείο αυτού που γίνεται.

Χτες το βράδυ μια ομάδα ανθρώπων βρέθηκαν στην είσοδο της βουλής και γιουχαισαν κάποιους βουλευτές. (SO WHAT;;;;)

Σήμερα λοιπόν η προπαγάνδα των τρομαγμένων πλέον κατεστημένων (στον σβέρκο μας) δημοσιογράφων και πολιτικών ξεκίνησε. Δεν με απασχολεί καθόλου μα καθόλου αν ήταν προβοκάτσια, όπως ελαφρώς υπονόησε η Λιάνα Κανέλλη. Και όχι κύριε Τσίπρα δεν καταδικάζω τέτοιες ενέργειες που έσπευσες εσύ να καταδικάσεις. Και όχι αυτό που γίνεται δεν είναι «γιορτή δημοκρατίας» όπως είπες. Είναι η σύσταση της δημοκρατίας, είναι η ουσία της δημοκρατίας. Γιορτή θα ήταν αν είχαμε δημοκρατία, τώρα είναι αγώνας! Για τον Πρετέντερ και λοιπούς τι να πω; Πλέον γελάω και φχαριστιέμαι όταν τους βλέπω να γουρλώνουν τα μάτια να παίρνουν το σοβαρό τους και να επικαλούνται τη δημοκρατία. Ξεχνάνε να σκουπίσουν τους αφρούς που βγάζουν και τα σάλια τους.

Τόσο καιρό λέμε να πέσει η κυβέρνηση, να φύγει το ΔΝΤ. Αλήθεια πως πιστεύετε ότι θα γίνει αυτό; Θα τους πάρουμε τηλέφωνο και θα πούμε «ναι γεια σας κύριε Παπανδρέου και λοιποί έχει έρθει το ελικόπτερο σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε;»; ‘Η μήπως όταν κάποιος σε εξουσιάζει και σε καταδυναστεύει μπορεί να εκδιωχθεί με ειρηνικό τρόπο; Ναι οκ μπορεί να τους πείσουμε να παραιτηθούν… μετά από είκοσι χρόνια καθημερινής διαμαρτυρίας. Κι όταν λέμε ότι το πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε, δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή θα έρθουν κάποιοι άλλοι 300 που θα είναι καλύτεροι γιατί θα μας φοβούνται; Έστω ότι ισχύει, για πόσο; Για ένα χρόνο, δύο, πέντε; Μετά πάλι τα ίδια και σε 30 χρόνια θα είναι τα παιδιά μας στην πλατεία Συντάγματος.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι πως κάθε μέρα όλο και φουντώνει η επιθυμία του κόσμου να αλλάξει πλέον πολιτικό σύστημα, να αλλάξει το πολίτευμα. Η αρχή γίνεται με τη λαϊκή συνέλευση. Καλή συνέχεια. Ελπίζω να σας δω όλους στον δρόμο, είστε πολύτιμοι.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

Υ.Γ. Άμα ο άνθρωπος είναι γκαντέμης… στο κρεβάτι αγκαλιά με voltaren… :((((

4 σχόλια:

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

περαστικά (για το λουμπάγκο...)

HappyHour είπε...

ευχαριστω!

Darthiir the Abban είπε...

Δε σε καταλαβαίνω, χρόνια τώρα "το παίρνουν το μήνυμα".
Μας έχουν ακούσει παιδί μου, απλά βαρέθηκαν να ακούν τα ίδια και τα ίδια!

HappyHour είπε...

"Εδώ" το 'χω να πω ¨τι το κάνουν τόσα χρόνια το μήνυμα... αλλά κρατάω το επίπεδο...

Ευελπιστώ, σχεδόν προσεύχομαι μπορώ να πω να τελειώσουν πια αυτά τα μηνύματα και τα αυτιά αυτά να πάρουν των ομμάτιών τους και να φύγουν... ;)))