Τρίτη, 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτά αυτά είναι !

Ε ναι λοιπόν, ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ όπως έγραφε κι ο υπότιτλος του Μεγάλου Καναλιού, κι ο Χασαπόπουλος να σχολιάζει «μόνο η Μπατζελή έφυγε»… υπερεαλισμός… και συνέχισε «το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι ευέλικτο όπως το αρχικό»… ε ναι ρε παιδιά το πρώτο παρά ήταν ευέλικτο και γλιστρούσε από δω κι από κει… ενώ το νέο θα είναι πιο αποδοτικό με «852» υφυπουργούς… κι ο LOVEρδος πάει στο Υγείας, αφού στέφθηκε με επιτυχία η θητεία του στο Εργασίας και κατάφερε να μας γυρίσει 150 χρόνια πίσω, τώρα στο Υγείας θα αναλάβει το κλείσιμο μερικών νοσοκομείων αφού ούτε εκεί θα βρει «σάλιο»… Και εις άλλα με υγεία, που λένε !

8 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Άλλαξε ο μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

HappyHour είπε...

Ε ναι!!!

BUTTERFLY είπε...

Η λογικη αγαπητη μου Χαπι ειναι απλη...Οποιος ειναι αχρηστος αλλα δεν εχει ολοκληρωσει το καταστροφικο του εργο, παραμενει. Οποιος ολοκληρωσε την καταστροφη ενος υπουργειου, προχωραει στο επομενο. Οποιος εχει μια καποια ικανοτητα, απομακρυνεται!

HappyHour είπε...

Άχρηστοι για μας, αλλά πολύ χρήσιμοι για την τρόικα... καλά πάμε!!!

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Πες και το άλλο με τον Τοτό, αυτό που λέει για "κυβέρνηση ρήξεων". Το λέει πρωτοσέλιδα σήμερα το "Βήμα". Αν και αυτό το "κυβέρνηση" μου φαίνεται λίγο υπερβολικό....

υγ: φουριόζα γύρισες μου φαίνεται

HappyHour είπε...

Χαχαχαχα... ε έχουν χιούμορ εκει στο ΒΗΜΑ !

Υ.Γ. σου φαίνεται :)

Кроткая είπε...

είστε αυστηροί! οι άνθρωποι είναι υπάλληλοι, ως γνωστόν η δουλειά του υπαλλήλου είναι βαρετή. ανασχηματίζονται λοιπόν, για να μη βαριούνται!

HappyHour είπε...

Χαχαχα καλό! Να ξέρεις όμως πως έτσι όπως το πάνε σε λίγο θα βαριούνται και πολυ μάλιστα... απο τον κόσμο έξω στον δρόμο ! χεχε