Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

Ασύλ ηπτη βλακεία

1ον το πανεπιστημιακό άσυλο δεν είναι για τους φοιτητές, εκτός κι αν το εκκλησιαστικό άσυλο είναι για τους χριστιανούς

2ον το θέμα μας δεν είναι το άσυλο αλλά το μεταναστευτικό

3ον κάποιοι άνθρωποι κάνουν απεργία πείνας, προφανώς όχι για χαβαλέ και σίγουρα γιατί δεν είχαν άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθούν

4ον όταν κάποιος σου ζητάει, ικετεύει, για βοήθεια δεν τον διώχνεις

5ον το πανεπιστήμιο δεν διδάσκει κάποια μαθήματα αλλά αποτελεί χώρο ανάπτυξης και προώθησης της μόρφωσης και της παιδείας , που σημαίνει πνευματική ελευθερία

6ον δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι

Ωραία λοιπόν, τώρα που μεταφέρθηκαν οι απεχθείς μετανάστες και τα μαθήματα μπορούν να συνεχιστούν, γιατί πάνω από όλα είναι γνώση βεβαίως βεβαίως, τώρα που η τάξη αποκαταστάθηκε μπορούμε να γυρίσουμε στην υπέροχη ζωή μας.

Επίσης κύριε Τράγκα αφού δεν υπάρχουν λεφτά για τους Έλληνες και δεν έχουμε να φάμε, προτείνω να σκοτώσουμε κι αφού απολυμάνουμε, να παστώσουμε μερικούς λαθροπρόσφυγες και να τους μοιράσουμε σε κονσέρβες στους άπορους.

Επίσης κύριε Χατζηνικολάου έτσι ακριβώς όπως τα λέτε είναι κι εγώ δεν βρίσκω ποιο το νόημα του ασύλου σε μια δημοκρατία. Πρέπει να ήταν πολύ ηλίθιοι αυτοί οι αρχαίοι πρόγονοι που είχαν άσυλο. Μήπως ξέρετε και το άλλο με τον Τοτό;

Επίσης είστε όλοι σας τόσο μα τόσο γελοίοι, τόσο μα τόσο ξεφτιλισμένοι που δεν υπάρχει πιο καταγής να συρθείτε.

Απδειτ: Η τόσο δυναμική κυρία υπουργός άδραξε την ευκαιρία να κοινοποιήσει τις αγνές προθέσεις της. Επιτέλους η Καρακίτσος σεκιούριτι μπαίνει στα πανεπιστήμια ! Δεν βλέπω να ενοχλεί κανέναν αυτό... άντε κ "σανότερα" (απο το σανό για τα ζα)...

ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ CLUBS
6 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Για να λυθούν τα προβλήματα πρέπει να υποστεί η ανθρωπότητα μεταμόσχευση εγκεφάλου. Μέχρι τότε, ό,τι και αν γίνει, πάντα τα αποτελέσματά του θα σκάνε στα μούτρα μας...

HappyHour είπε...

Ξέρεις τι μου θύμισες;
"Καληνύχτα, Κεμάλ... αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ..."

HappyHour είπε...

*δεν θα αλλάξει ποτέ

tsalapeteinos είπε...

Eγώ έχω σκεφτεί έναν τρόπο να αλλάξει ο κόσμος, αλλά δεν είναι και τόσο νομότυπος γι' αυτό δεν τον πολυλέω. Να τους μαζέψουμε όλους να τους κάνουμε μαθήματα μαρξιστικής παιδείας με το... στανιό (γιατί σιγά μην έρθουν μαζικά και εθελοντικά).

Διαφορετικά δε θα μου έκανε εντύπωση, επειδή ακριβώς είμαστε μικρή και φτωχή χώρα και δε χωράμε άλλους μετανάστασες, να τεθούν ακόμα και τέτοιες προτάσεις:
- Να καταργηθούν οι συντάξεις. Αφού δεν έχει λεφτά για τους νέους που έχουν τις δυνάμεις να προσφέρουν, σιγά μη χαραμίζουμε πόρους για τους γέρους που τουλάχιστο έζησαν τη ζωή τους. Ο καθένας όπως έστρωσε να κοιμηθεί - και να ψοφήσει.
- Ομοίως τα καταργηθούν τα επιδόματα σε πολύτεκνους, άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ. Γιατί να επιβαρύνεται η πλειοψηφία για να συντηρούνται κάποιες μειοψηφίες; Δεν είναι δημοκρατικό αυτό.
- Οι γυναίκες πίσω στις κουζίνες και το νοικοκυριό. Αν δουλεύουν μόνο οι άντρες όχι μόνο θα εξαφανιστεί η ανεργία, αλλά μπορεί και να αυξηθούν (ναι καλά) και οι μισθοί.
- Να διωχθούν λυσσαλέα οι κομμουνιστές, οι μασώνοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι κουλτουριάρηδες και οι χορτοφάγοι γιατί βάζουν κακές ιδέες στους υπόλοιπους. Σε τελική ανάλυση μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς.

HappyHour είπε...

Λες να άλλαζε ο κόσμος έτσι;

Επίσης το τρίτο για τις γυναίκες εμένα δεν θα με πείραζε και πολύ :)
(για τα δύο πρώτα, πάρτα πίσω μην βάζεις ιδέες...)

Επίσης βάζεις στην ίδια πρόταση κομμουνιστές και μασώνους; Πως κι έτσι;

tsalapeteinos είπε...

Δε θυμάσαι τη σκηνή από την ταινία "Μάθε παιδί μου γράμματα"; Εκεί που ρωτάει ο πατέρας (Διαμαντόπουλος) το μεγάλο γιό του, άρτι αφιχθέντα από σπουδές στη Γερμανία (Τσάκωνα):
- Παιδί μου μήπως έγινες κομμουνιστής;
- Όχι πατέρα!
- Μασώνος;
-....

Όσο για την απευκτέα "δέσμη μέτρων" δε νομίζω να μην τα έχουν σκεφτεί ήδη... Απλά περιμένουν την κατάλληλη συγκυρία για να ρίξουν στο τραπέζι!