Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

Το κράτος του Ισραήλ δολοφονεί για άλλη μια φορά !

Η ανθρωπιστική νηοπομπή "ένα καράβι για τη Γάζα" μετρά ήδη 2 νεκρούς ! Γίνεται λόγος για 16... Πλέον τα πράγματα παίρνουν άλλες διαστάσεις. Εδώ ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα. Εδώ ενημέρωση από το ζούγκλα με βίντεο. Εδώ ενημέρωση απο τον ΣΚΑΙ

Άνθρωποι σαν κι εμάς διαλέγουν την αυτοθυσία για να πέρασουν ένα μήνυμα. Για να δείξουν την αλληλεγγύη τους σε ένα λαό που έχει υποφέρει τόσα πολλά για ένα κομμάτι γη, για λίγη αξιοπρέπεια. Καλό θα ήταν η ελληνική κυβέρνηση να ξύπνησει και να αποφασίσει πως πρέπει επιτέλους να προστατεύσει τους πολίτες της, ίδιως μάλιστα όταν αυτοί βρίσκονται σε διεθνή ύδατα, και να πάρει θέση.

4 σχόλια:

Γιώργος Κατσαμάκης είπε...

Την αξιοπρέπεια και την ιστορία των λαών τους θα έπρεπε να έχουν προστατέψει οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου στηρίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα και το συμβολισμό της κίνησης αυτής...

HappyHour είπε...

Έχεις δίκιο αλλά βλέπεις οι κυβερνήσεις κρύβονται πίσω απο τους πολίτες τους... τους οποίους δεν έχουν και κανένα πρόβλημα να θυσιάσουν για να κάνουν τα διπλωματικά τους παιχνίδια.

BUTTERFLY είπε...

Η κυβερνηση ειναι για τα μπαζα, μην περιμενετε τιποτα απο ενα ματσι ξεπουλημενους χαρτογιακαδες! Θα τα πουμε το απογευμα!

Darthiir the Abban είπε...

Και η διεθνής κοινότητα, αφού καταδίκασε με λύπη της τα γεγονότα, δείπνησε και παραδώθηκε στην αγκαλιά του μορφέα...