Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα !"

Όπως έλεγε κι ο Ηλιόπουλος στην ελληνική ταινία «είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» . Εδώ και μια βδομάδα πλεούμε σε πελάγη ευτυχίας . Απ’ όλα τα κανάλια αναβλύζει συμπυκνωμένη χαζοχαρούμενη αισιοδοξία με μπόλικη πράσινη σάλτσα. Επιτέλους ο Αιμίλιος Λιάτσος τώρα δικαιώνεται. Όλα τα δελτία ειδήσεων θυμίζουν «νεανικό» δελτίο του Σταρ, « η κα Τάδε ήρθε στο υπουργείο με γκρι σακάκι, η κα Δήνα με γυαλιά μάσκα και ο κος Τάδε με τη μηχανή του».

Ελεος !

Τόσο πορωμενοι είμαστε ;

Έφυγε ο κακός Καραμανλής και ήρθε ο καλός Παπανδρέου. Δεν είναι πια Γιωργάκης. Ο δικός μας Ομπαμά που θα μας λύσει τα προβλήματα.

«Πάμε»

Να πάμε, αλλά που ;
Δεν μας διευκρίνησες Γιωργάκη που πάμε ; Κατά διαόλου ;
Γιατί εγώ εκεί δεν έρχομαι.
Ωστέ λοιπόν αυτό ήταν το πρόβλημα ο χοντρός. Τώρα ο ψηλός θα τα κάνει αλλιώς. Ούτε ΕΕ ούτε τίποτα δεν μας σταματά.
Ελπίδα παντού… αλλά δυστυχώς ήρθαν τα πρώτα δείγματα γραφής, ή μήπως δεν τα είδες ψηφοφόρε ΠΑΣΟΚτζή που με καμάρι έβγαλες την κομματική σημαία από το πατάρι στις 4 Οκτώβρη ;
Δεν είδες τους μπάτσους που εφορμήσαν στα Εξάρχεια ; Τους άκουσες τουλάχιστον ; Τον Χρυσοχοίδη δεν μπορεί θα τον είδες σίγουρα. Την Διαμαντοπούλου μήπως την είδες ; Άκουσες που καταργεί την ενισχυτική διδασκαλία , γιατί δεν υπάρχουν λεφτά ; Άκουσες ότι τα μέτρα για τη νέα γρίπη είναι πολύ δαπανηρά ; Το άλλο το άκουσες ότι ο Μπαμπούκης ήταν σύμβουλος της κινεζικής Κόσκο (αυτής του λιμανιού) ή ότι ο Δρούτσας ήταν ένας από αυτούς που συνέγραψαν το σχεδίο Αναν ;

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις μήπως ; Μπαααα… άσε καλύτερα ε; Γιατί να ξεβολευτείς, τώρα που θα βολέψεις και το παιδί σου σε μια θεσούλα. Ξέχασα ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια. Χαχα, καλό ε, το άλλο με το Τοτό το ξέρεις ;!

2 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Για νόμπελ ειρήνης πάμε βρε. Δεν ήθελε να το πει όμως για να μην χαρούμε εκ των προτέρων!

HappyHour είπε...

Χαχαχαχα... λες ; Λες βρε ; Ηδη έχω συγκινηθεί !