Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

Εκλολογολία τέλος

Λοιπόν τα ψέμματα τέλειωσαν η παγκόσμια ημέρα των ζώων πλησιάζει.
Εκείνη την μέρα θα κυκλοφορούν πολλά στους δρόμους. Προτείνω να αποφύγετε κάποια επικίνδυνα όπως :

- το βόδι : Μην το βλέπεις έτσι, μπορεί να έχει το βλέμμα αυτό αλλά είναι επικίνδυνο γιατί αργεί να πάρει τα πόδια του. Είναι τόσο δυσκίνητο που μπορεί να μεσολαβήσει μία ολοκληρή ΔΕΘ και κάτι μήνες ωσότου αποφασίσει να κινηθεί.

- ο μπούφος : Εκ πρώτης όψεως είναι ακίνδυνος. Έχει όμως ένα ελάττωμα, είναι μοναχικό ζώο και επειδή δεν του κόβει και πολύ θα την κάνει την μ@λ@κία. Άσε που είναι είδος απο την μακρινή Αμερική και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη.

- η ύαινα : Ανατριχιάζεις και μόνο που τη βλέπεις. Μυρίζεται το κρέας και σου την πέφτει. Ύπουλη και άσχημη, θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο. Ζει σε αγέλες κι άμα συναντήσει κανέναν μετανάστη τον ξεκοκκαλίζει στο δευτερόλεπτο.

- η πυγολαμπίδα : Μην την βλέπεις έτσι, τρυπώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Ζει τάχα στη φύση αλλά φωτίζει όταν θέλει και εκεί που θέλει. Βγαίνει μετά τη βροχή και το ουράνιο τόξο.

Θα δούμε βέβαια και άλλα πολλά ζώα στην τηλεόραση(σε ντοκιμαντερ)εκείνη την μέρα όπως παπαγαλάκια, χαμαιλέοντες, σκουλήκια, καρακάξες και κοράκια, πάπιες, κότες, φίδια, αλεπούδες και λύκους.

Εμένα μου αρέσουν οι αρκούδες οι καφεκόκκινες γιατί είναι μαχητικές και άγριες, είναι βέβαια λίγο μοναχικές αλλά δεν πειράζει. Μ΄αρέσουν επίσης και κάτι πανέμορφα σκυλάκια που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, μικρά μεν αλλά αρκετά άγρια και γαυγίζουν πολύ, τσιπρόν είναι στη ράτσα κι ίσως όταν μεγαλώσουν να γίνουν καλοί φύλακες.

Καλή ψήφο σε όσους το αντέξουν...
Καλή αποχή σε όσους το τολμήσουν...

2 σχόλια:

Darthiir the Abban είπε...

Ψιτ...
Θα κυκλοφορώ κι εγώ στο δρόμο αλλά με ξέχασες!

HappyHour είπε...

Χεχε !
Εσύ είσαι ο καμηλιέρης...