Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

Τι; Χούντα; Ε όχι, απλά ΧΟΥΝΤΑ!

ΑΝ η αστυνομοκρατία, η απαγόρευση της κυκλοφορίας, η κατοχή μιας περιοχής, η ποινικοποίηση της εμφάνισης, η ασύστολη προπαγάνδα, η επιστροφή των ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών, η αστυνομική καταστολή, η εκδίωξη των ικετών, η κατάργηση του ασύλου, η ποινικοποίηση της μη ακύρωσης εισιτηρίου, η υπογραφή συνθηκών που εκποιούν κυριαρχικά δικαιώματα, η συνεχής προβολή φασιστικών απόψεων, η καταστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων, η επιβολή των πιο αντεργατικών νόμων ΔΕΝ είναι χούντα, τότε εγώ είμαι ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!


Υ.Γ. Αυτές τις ώρες είμαστε όλοι Αιγύπτιοι!

5 σχόλια:

tsalapeteinos είπε...

Χούντα; Γιατί όχι; Του προλεταριάτου όμως!

ΥΓ: Και πάντα μακριά από το... Μητσοτακέικο :p

HappyHour είπε...

Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο σκέτο χούντα!

Υ.Γ. Εννοείται!!!

silentcrossing είπε...

Δίκιο έχεις σε όλα. Η μόνη διαφορά με τη χούντα της εφταετίας είναι ότι αντί για τον στρατό οι σοσιαλιστές έχουν την αστυνομία. Σκέψου να εξαφανίζονταν για μια μέρα μόνο τα ΜΑΤ, θα παρέλυε αυτομάτως το κράτος...

HappyHour είπε...

...απο τη χαρά του ε?

(τα κατάλοιπα που λουζόμαστε σήμερα της ΕΛΑΣ απο την χούντα τα σέρνουμε)

taftar είπε...

Ζητάω συγγνώμη για την κατάχρηση. Είναι ένα κείμενο που θα το βάλω σε όλα τα μπλογκ που εκτιμώ. Αν προσβάλλω καποιους, διαγράψτε το. Είναι μια ανάρτηση που ανέβασα στο μπλογκ μου και στους ενωμένους μπλογκερς

Μήπως έφτασε η ώρα να σταματήσουμε την κατηφόρα και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας; Έχουμε έναν τεράστιο τοίχο μπροστά μας, εχουμε μαζευτεί εκατομμύρια μπροστά του κι αντί να κάνουμε όλοι μαζί μια κίνηση να τον πετάξουμε κάτω, καθόμαστε και πετάμε πετραδάκια.
Αυτό που λείπει από την κυβέρνηση, από τους δημοσιογράφους, από τους πολιτικούς, από τους συνδικαλιστές, από όλους εμάς, είναι ΑΡΧΙΔΙΑ. Κανείς δεν έχει τ’ αρχίδια να κάνει αυτό που πρέπει.
Προτείνω λοιπόν το εξής: Ας αφήσουμε όλοι κάτω τα πετραδάκια που κρατάμε, ας διώξουμε απ’ τα κεφάλια μας όλους αυτούς που έχουν συμφέρον να χωρίζουν τον κόσμο σε πιστούς και άπιστους, φασίστες και αριστερούς, πλούσιους και φτωχούς. Δεν είναι εχθρός μας ο μουσουλμάνος, ο βάζελος, ο αμερικάνος, ο χρυσαυγίτης. Είμαστε όλοι εναντίον του τέρατος που λέγεται καπιταλισμός και με άξονα το χρήμα κάνει τον άνθρωπο απάνθρωπο.
Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ο πόλεμος. Κι αφού δεν υπάρχει κανένα κόμμα ή οργάνωση ή πρόσωπο που να μπορεί ή να θέλει κάτι τέτοιο, ας αρχ’ισει από τους καναπέδες κι απ’ την οθόνη μας:
Ζητάω από όλους τους bloggers, facebookers, tweeters κλπ κλπ να σταματήσουν να πετάει ο καθένας το δικό του πετραδάκι. Ας ξεκινήσουμε όλοι να ανεβάζουμε την ίδια ανάρτηση με τον ίδιο τίτλο π.χ. “Δεν τα φάγαμε μαζί, δεν τα πληρώνουμε μαζί.” με σκοπό να δημιουργήσουμε κάτι μαζικό. Να γίνει όλη η ελληνική μπλογκόσφαιρα μια ανάρτηση, που θα προετοιμάσει το ξέσπασμα. Αξίζει να προσπαθήσουμε. Κανένας άλλος δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να βγάλουμε τις αλυσίδες…

(οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα μειλ στο taftar@gmail.com)