Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

H μέρα της Επανάστασης

"Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε" Γιαβόλ ; Γιαβόλ ρε ;

Επετειακή ανάρτηση προς ευχαρίστηση όλων αυτών των κεκαλυμμένων χουντικών...

<<Καταγγελία: Λογοκρισία στο διαδίκτυο εις βάρος της Χρυσής Αυγής
"Με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, που ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες ο ιστότοπος της Χρυσής Αυγής είναι μπλοκαρισμένος ακόμη και στις στρατιωτικές μονάδες, ενώ αντίθετα ελεύθερη είναι η πρόσβαση στις γνωστές αναρχοκομμουνιστικές ιστοσελίδες, όπου καθυβρίζεται ο Στρατός!Στις 21 Δεκεμβρίου του 2007 εμφανίστηκε το πρώτον η ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής με την μορφή του μπλογκ. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2008 με την συμπλήρωση ενός έτους ξεπέρασε το 1.200.000 επισκέψεις! Δυστυχώς όμως παρ’ όλο το γεγονός ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι καθ’ όλα νόμιμη και δεν υβρίζει, ούτε προτρέπει σε παράνομες πράξεις, το «ελληνικό» κράτος ασκεί εις βάρος της λογοκρισία. Σας παραθέτουμε αυτολεξεί την καταγγελία στελέχους της Χρυσής Αυγής με ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα διαδικτύου: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Επιθυμώ να αναφέρω κάτι σημαντικό, το οποίο δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ή αν έχει ξανά αναφερθεί: Το πρόγραμμα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες. Μέσω αυτού μπλοκάρεται και η πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες κακόβουλου περιεχομένου. Μεταξύ αυτών που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στους υπαλλήλους του δημοσίου, των Δήμων κλπ. είναι και η σελίδα της Χρυσής Αυγής. Μας το έχουν καταγγείλει πολλοί στο RBN μέχρι που το διαπίστωσα και ο ίδιος προσωπικά. Σε καμιά άλλη πολιτική ιστοσελίδα δεν απαγορεύεται η πρόσβαση εκτός της Χρυσής Αυγής και βγάζει ανάλογο μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα λόγω κακόβουλου περιεχομένου.
Προσέξτε: Το κόψιμο ιστοσελίδων του “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” προορίζεται για ιστοσελίδες ΠΟΛΥ σκληρού πορνό (όχι απλές πορνογραφικές), παιδεραστίας, gambling και παιχνιδιών τζόγου (όχι απλού αθλητικού στοιχήματος) κλπ. Μιλάμε για πολύ ακραία πράγματα. Ούτε ο συνδικαλισμός απαγορεύεται στο δημόσιο, ούτε η ενημέρωση, και δεν ξέρω από πότε οι εθνικιστές αποτελούν πολίτες ειδικής κατηγορίας βάση νόμου (;;;) και δεν ξέρω ποιος κρίνει τι επιτρέπεται να διαβάζει κανείς και τί όχι… Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό που κάνουν… Πράγματι οι μόνες πολιτικές σελίδες στις οποίες μπλοκάρεται η πρόσβαση είναι οι δικές μας. Κάποιος που είναι φαντάρος, π.χ., από υπολογιστή στο ΚΨΜ μπορεί να συνδεθεί άνετα με το indymedia κτλ., αλλά του απαγορεύεται η πρόσβαση σε Χρυσή Αυγή και Αντεπίθεση. Γεγονός που από μόνο του αποδεικνύει ποιους αντιμετωπίζει το καθεστώς ως τους μόνους εχθρούς του.»" >>

....και ο νοών νοείτω !

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λέει ψέματα!!!!!!
Εγώ κάθε μέρα μπαίνω και ενημερώνομαι στην Χρυσή Αυγή.... τι κάνουν τα κοπρόσκυλα....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

HappyHour είπε...

Είναι παλιά η καταγγελία, κάποιοι έσπευσαν να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία ! Απλά έτσι για να γιορτάσουμε τη μέρα !

κόκκινο μπαλόνι είπε...

μα δε ντρέπονται να μπλοκάρουν τις πατριωτικές σελίδες...μα δε ντρέπονται!
Μπονσουάρ εξεγερμένη HappyHour!
Και το τραγούδι του Σαββόπουλου παραπάνω...πολύ το χάρηκα!

HappyHour είπε...

Έλα μου ντε,ντροπή και αίσχος!
Το τραγούδι του Νιόνιου μου είχε κολλήσει από το πρωί που ξύπνησα, δεν ξέρω αυτό το "κι όμως τούτη η θητεία δεν τελειώνει πουθένα" πολύ με αντιπροσωπεύει !
Βονζουρ !