Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2009

Προτάσεις για να διώξουμε απο το ιστορικό λιμάνι της Κίνας τους Κρητικάτσοι

Επιτέλους λοιπόν οι κινέζοι που έχουν αγοράσει το λιμάνι του Πειραιά πότε θα αντιδράσουν ? Μία λύση είναι να προσφερούν καφέ με μελάμινη για να εξοντώσουν τους αγρότες.
Ή μπορούν να τους μοιράσουν φτηνές ηλεκτρικές συσκεύες τύπου χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.
Επίσης μπορεί να κατέβει ο σουπερ-υπερ-τηλε-νομάρχης, τώρα που έρχονται και οι απόκριες, ντυμένος Οβελίξ με μερικά μενιρ στην πλάτη τα οποία και θα πετάξει για να απώθησει τους βάρβαρους τους Κρητικούς.
Ως έσχατη λύση προτείνουμε στην κυβέρνηση να οργανώσει προβοκατόρικη ενέργεια, ξέρει αυτή, με ασφαλίτες ντυμένους αγρότες οι οποίοι θα φοράνε κασκόλ του Παναθηναικού και θα βρίζουν τον θρύλο. Τότε είναι σίγουρο πως όλοι οι ''γαύροι'' θα κατέβουν στο λιμάνι και θα ρίξουν στη θάλασσα τους αγρότες απο τη Κρήτη.
Όλα αυτά βέβαια είναι ημίμετρα γιατί θα διώξουν μόνο προσωρινά τους αγρότες. Ενώ όλοι θέλουμε να τους εξοντώσουμε δια παντός.
Έχουμε να προτείνουμε και γι' αυτό λύση.
Θα ξεκινήσει ο γνωστός ξυλοκόπος των Αθηνών εκστρατεία, με κωδικό όνομα Nikita, τσιμεντοφύτευσης πάρκινγκ'ς σε όλα τα πάρκα και χωράφια της χώρας και γένικα όπου φυτρώνει οτιδήποτε. Έτσι δεν θα υπάρχουν πια αγρότες και όλοι θα είμαστε χαρούμενοι.
Και στο τέλος θα ανακυρηχθεί τιμής ένεκεν ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών, και των μελλοντικών, από το ΣΚΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: