Τετάρτη, 22 Απριλίου 2009

Επτά χρόνια θητεία

Στίχοι: Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσική: Διονύσης Σαββόπουλος
Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Μενιδιάτης


Βλέπω φτωχούς ανθρώπους
με πληγωμένο εγωισμό
όμως είμαι ο τελευταίος
γιατί δεν έχω ούτε κι αυτό

Μάνα μου όλα περνούνε
και όλα γίνονται ξανά
όμως τούτη η θητεία
δε σταματάει πουθενά

Να απολυθώ, να φύγω
τι θ' αντικρίσω, τι θα βγει
τούτο το καψόνι μοιάζει
να είν' ολόκληρη η ζωή

Όλα τα υπάρχοντά μου
έχουν καεί σιγά-σιγά
όμως μέσα δεν αλλάζει
και σιγοβράζει μια φωτιά

Τρίτη, 21 Απριλίου 2009

H μέρα της Επανάστασης

"Η εγχείρηση επέτυχε, ο ασθενής απέθανε" Γιαβόλ ; Γιαβόλ ρε ;

Επετειακή ανάρτηση προς ευχαρίστηση όλων αυτών των κεκαλυμμένων χουντικών...

<<Καταγγελία: Λογοκρισία στο διαδίκτυο εις βάρος της Χρυσής Αυγής
"Με εντολή του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, που ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες ο ιστότοπος της Χρυσής Αυγής είναι μπλοκαρισμένος ακόμη και στις στρατιωτικές μονάδες, ενώ αντίθετα ελεύθερη είναι η πρόσβαση στις γνωστές αναρχοκομμουνιστικές ιστοσελίδες, όπου καθυβρίζεται ο Στρατός!Στις 21 Δεκεμβρίου του 2007 εμφανίστηκε το πρώτον η ηλεκτρονική εφημερίδα της Χρυσής Αυγής με την μορφή του μπλογκ. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2008 με την συμπλήρωση ενός έτους ξεπέρασε το 1.200.000 επισκέψεις! Δυστυχώς όμως παρ’ όλο το γεγονός ότι η ηλεκτρονική μας εφημερίδα είναι καθ’ όλα νόμιμη και δεν υβρίζει, ούτε προτρέπει σε παράνομες πράξεις, το «ελληνικό» κράτος ασκεί εις βάρος της λογοκρισία. Σας παραθέτουμε αυτολεξεί την καταγγελία στελέχους της Χρυσής Αυγής με ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα διαδικτύου: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Επιθυμώ να αναφέρω κάτι σημαντικό, το οποίο δεν ξέρω αν το γνωρίζετε ή αν έχει ξανά αναφερθεί: Το πρόγραμμα “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” του υπουργείου Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης, ευθύνεται για την παροχή internet σε όλους τους Δημόσιους φορείς και υπηρεσίες. Μέσω αυτού μπλοκάρεται και η πρόσβαση σε ορισμένες ιστοσελίδες κακόβουλου περιεχομένου. Μεταξύ αυτών που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στους υπαλλήλους του δημοσίου, των Δήμων κλπ. είναι και η σελίδα της Χρυσής Αυγής. Μας το έχουν καταγγείλει πολλοί στο RBN μέχρι που το διαπίστωσα και ο ίδιος προσωπικά. Σε καμιά άλλη πολιτική ιστοσελίδα δεν απαγορεύεται η πρόσβαση εκτός της Χρυσής Αυγής και βγάζει ανάλογο μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα λόγω κακόβουλου περιεχομένου.
Προσέξτε: Το κόψιμο ιστοσελίδων του “ΣΥΖΕΥΞΙΣ” προορίζεται για ιστοσελίδες ΠΟΛΥ σκληρού πορνό (όχι απλές πορνογραφικές), παιδεραστίας, gambling και παιχνιδιών τζόγου (όχι απλού αθλητικού στοιχήματος) κλπ. Μιλάμε για πολύ ακραία πράγματα. Ούτε ο συνδικαλισμός απαγορεύεται στο δημόσιο, ούτε η ενημέρωση, και δεν ξέρω από πότε οι εθνικιστές αποτελούν πολίτες ειδικής κατηγορίας βάση νόμου (;;;) και δεν ξέρω ποιος κρίνει τι επιτρέπεται να διαβάζει κανείς και τί όχι… Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε τι είναι αυτό που κάνουν… Πράγματι οι μόνες πολιτικές σελίδες στις οποίες μπλοκάρεται η πρόσβαση είναι οι δικές μας. Κάποιος που είναι φαντάρος, π.χ., από υπολογιστή στο ΚΨΜ μπορεί να συνδεθεί άνετα με το indymedia κτλ., αλλά του απαγορεύεται η πρόσβαση σε Χρυσή Αυγή και Αντεπίθεση. Γεγονός που από μόνο του αποδεικνύει ποιους αντιμετωπίζει το καθεστώς ως τους μόνους εχθρούς του.»" >>

....και ο νοών νοείτω !

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

Προς άγραν ψήφων

Αναδημοσιεύση απο tvxs.gr
<<Οι υπουργοί Απασχόλησης της Ελλάδας και της Βουλγαρίας επισκέφτηκαν την Κωνσταντίνα Κούνεβα στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται από τα Χριστούγεννα μετά τη δολοφονική επίσκεψη που δέχτηκε. Η Φ. Πετραλιά εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την απόπειρα δολοφονίας και προανήγγειλε αλλαγές στο καθεστώς λειτουργίας των εταιριών καθαριότητας, ενώ επεσήμανε ότι σύντομα θα παραχωρηθεί στην Κ. Κούνεβα σύνταξη και σπίτι. Πηγή: skai.gr >>

Είναι που μπήκε η Άνοιξη και ανθίσαν οι νερατζιές και μυρίζει εκλογές !
Ή μήπως την είδε στον ύπνο της η κα υπουργός ; Αλλά τι λέω αφού έχει χάσει τον ύπνο της κύριε Κοττάκη.

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

Στην οδό Μενάνδρου 77

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Στην οδό Μενάνδρου 77, βρίσκεται η διαβόητη πολυκατοικία, που σύμφωνα με την έκθεση της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Νομαρχίας Αθηνών "τα υγρά στραγγίσματα απορριμμάτων δημιουργούν ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης- προσέλκυσης εντόμων και τρωκτικών. Ήδη ικανός αριθμός ποντικών διαβιεί στο υπόγειο και ακάλυπτο της προαναφερόμενης πολυκατοικίας, λόγω διαρροής λυμάτων από μακρού χρονικού διαστήματος, από την καταστροφή- θραύση αγωγών αποχετευτικού δικτύου της".Βάσει αυτής της εκθέσεως, ο Δήμος Αθηνών, προ 2 εβδομάδων, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων (φυσικά) , εξήγγειλε διθυραμβικά την εκστρατεία απολύμανσης της περιοχής και κυρίως της περί ης ο λόγος πολυκατοικίας.

Δύο βδομάδες αργότερα, επισκεφτήκαμε τη διαβόητη πολυκατοικία.Η κατάσταση που αντικρίσαμε ήταν η εξής:

Ο Δήμος Αθηνών πράγματι επισκεύασε τον αγωγό αποχέτευσης στο υπόγειο και στη συνέχεια απλώς αποχώρησε φροντίζοντας βέβαια να κλειδώσει το υπόγειο, εκτιμώντας πιθανώς πως με το τρόπο αυτό τα ποντίκια δεν θα μπορέσουν να εξέλθουν αυτού!
Το συνεργείο του Δήμου Αθηνών, προφανώς με εντολή του Δήμου, όχι μόνο δεν μάζεψε τα σκουπίδια, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία η οποία καταγράφει εύληπτα την κατάσταση στον ακάλυπτο που επικοινωνεί με το υπόγειο, αλλά δεν μπήκε καν στο κόπο να απολυμάνει τους ορόφους και τα διαμερίσματα.Όπως αντιλαμβάνεστε, τα διάφορα έντομα και τρωκτικά αφού εκδιώχθηκαν από το υπόγειο, αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο μέσα στα διαμερίσματα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να χειροτερέψει.Για πρώτη φορά η βασική λέξη που άκουσα από μετανάστες δεν ήτανη λέξη "χαρτιά" αλλά η λέξη "φαγούρα"...........

η συνέχεια στο http://afroditealsalech.blogspot.com/

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Η απογοήτευση του περαστικού

Συγχωρείστε μου τον πιο προσωπικό χαρακτήρα αυτής της ανάρτησης αλλά ούτε 200 ρε παιδιά ;
Πώς λέμε "είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς" καμία σχέση ! Εξηγούμαι, αναφέρομαι στην "κουκουλοφορία" που είχε οργανωθεί για σήμερα. Ούτε 2οο άτομα δεν είμασταν. Απογοητευτικό ε ; Δεν ξέρω αν μετά έγινε κάτι αλλά όσο ήμουν εκεί πραγματικά απογοητεύτηκα. Κάποιος είπε οτι καλά είναι κι έτσι. Λυπάμαι αλλά δεν συμφωνώ. Στο φεισμπουκ γίναν γύρω στα 5000 μέλη, οι μισοί αν ερχόντουσαν ρε παιδιά.
Κι αυτή η μυστικότητα για το ποιος είναι ποιος μπλογκερ γιατί ; Δηλαδή αν με δει κάποιος τι θα γίνει, ούτε όνομα ρώτησα ούτε τίποτα. Απλά μια ταυτοποίηση με το μπλογκ να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Ακούσα και κάποιους που αρνήθηκαν οτι γράφουν κιόλας πράγμα δύσκολο αφού όλο το θέμα ξεκίνησε απο τα μπλογκς.
Τελικά μάλλον δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμα, μάλλον ο νόμος Δ-ένδεια δεν ενοχλεί πολλούς. Έρχονται όμως και χειρότερα, τη χρήση καμερών αποφάσισε σήμερα το ΚΥΣΕΑ.

"Το ΚΥ.Σ.Ε.Α. αποφάσισε την αυξημένη ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας σε προσωπικό και σε μέσα. Θα εντατικοποιηθεί η παρουσία της Αστυνομίας παντού προκειμένου να επιτελέσει κατά τον καλύτερο τρόπο το ρόλο της. Ένας ρόλος που αλλάζει συνεχώς, όσο αλλάζει μορφή το έγκλημα και όσο αλλάζουν και οι δράσεις των εγκληματιών. Για την αντιμετώπιση του σύγχρονου εγκλήματος είναι αναγκαία η χρήση καμερών βάσει της ευρωπαϊκής εμπειρίας όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες»."
Και εις άλλα με υγεία !

Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.