Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2009

Όλα βαίνουν καλώς !

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον. Τα πάντα στη χώρα έχουν γυρίσει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Ομπάμα ορκίστηκε κ μάλιστα δύο φορές (άλλα την πρώτη κ άλλα τη δεύτερη αλλά μην το κάνουμε θέμα), ο Παναγόπουλος απελευθερώθηκε, ο Σόμπολος επιτέλους έφυγε από το Καβούρι, το πρωτάθλημα καλά βαδίζει, αρχίσαν οι εκπτώσεις κ οι φτωχοί ¨νοικοκυραίοι¨ κάνουν ουρές για λίγη χάρα κατανάλωσης. Λίγο οι αγρότες μας τα χαλάνε αλλά ευτυχώς με τον Μικρούτσικο κ την Πετρόυλα ερχόμαστε στα ίσα μας !
Ε ΡΕ ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Ταχεία ανάπτυξη !

Εχω ταχεία ανάπτυξη .
Έπιασα δουλεία ! Ξυπνάω το πρώι 6.30 κ φτάνω στο γραφείο 8.30. Μ΄αρέσει πολύ γιατί όλη μέρα δουλεύω δεν μιλάω με κανέναν για το τι γίνεται στον έξω κόσμο κ σχολάω στις 4.30. Φτάνω σπίτι στις 6.00. Είναι πολύ ωραία στη δουλεία μου γιατί όλες οι συζητήσεις μας περιορίζονται στα πόσα γκολ έβαλε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός, άλλη ομάδα δεν έχω ακούσει, κ σε σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009

Να ζήσω αλλού ?

Γενίθικα πριν ένα μίνα παιρίπου.
Κάθε προί ανείγο την τειλεώρασι. Έχο μάθι κ μαγοιρέβω κάτι πολί ορέα φαγιτά που όταν πας να τα φας δεν τρόγοντε κ έτσι δεν έχω παχίνη κ μπορό να φορέσο όλα αυτά τα ρούχα που βλέπο. Έχο μάθι κ μειλάο πολλί ορέα τα αιλεινοικά αλλά όταν μειλάο στην γιαγιά μου δεν καταλαβένη τίποτα. Όταν μεγαλόσο, τον άλλο μήνα, θα γίνω ιμο.
Αυτόν τον μήνα ίμε εξεγερμένος μπάτσος γιατί άκουσα ότι ίνε μεροκαματιάρηδες, σινιθισμένη άνθροποι που δέρνουν στο δρόμο γιατί έτσι βγάζουν το ψομί τους το οπείο ίνε λίγο ταιλεικά κ δεν τους φτάνει γι΄αυτό σπάνε κ καμιά βιτρίνα.
Πριν ένα μίνα που γαινείθοικα η νονά μου με ίπε :"γιατή το μορό φοράι κουκούλα ? θα το πουμε κουκουλοφόρο !" Από τον Αγ. Βασίλη της κοκακόλας ζήτησα μία μολοτοφ γιατί δεν ήξερα τι ίνε αλά μου άραισε που έβγαζες φλόγες. Δεν ίταν όμος πολι καλλι αυτί που μου έφερε γιατή την πέταξα στην γαλοπούλα κ αυτί κάηκε.
CU later... (αγκλικά ξαίρο ταίληα !)